Het feit over laser ontharing dat niemand voorstelt

Als mag ik mijzelf weer vertonen na permanente ontharing? Een huid kan na ontharing betreffende laser nog enkele uren tot enige dagen gevoelig en rood zijn. Deze roodheid trekt vanzelf weg.

Alvorens een treatment begint gaat het toestel zo worden ingesteld dat hij perfect functioneert vanwege je huid- en haartype. Naderhand mag een treatment beginnen.

Hiermee dringt dit niet zo diep in een huid door. Dieper gelegen haarwortels reageren dan onvoldoende, waardoor niet dit bestelde resultaat ontstaat en dus (heel wat) meer behandelingen vereist.

Voor we beginnen met de laserontharing vervaardigen wij foto’s aangaande het te veven gebied. Daarna testen wij wat een perfecte hoeveelheid laserenergie kan zijn en passen wij de instellingen van een laser daarop met.

Een optimaal uitkomst is dit ook cruciaal teneinde je zo juist mogelijk vanwege te bereiden oop een ingreep.

Wees op een hoogte betreffende het laatste nieuws en de aanbiedingen. Schrijf jouw meteen voor niets in vanwege onze nieuwsbrief.

Ontharing in het gelaat mag rechtstreeks vergoed worden door uw zorgverzekeraar, mits u dan ook ons aanvullende verzekering bezit.

Die laser vormt ook toepassing met ons uniek koelsysteem (Dynamic Cooling Device technologie). Juiste koeling zorgt een pijnloze treatment en geeft extra bescherming met de huid. Deze eigenschappen zorgen aan gemak en hygiëne gedurende de verzorging.

Staat de gewenste behandeling daar ook niet tussen? De specialistes mogen u dan ook vast helpen en voorzien u graag met persoonlijk raadgeving.

Tijdens een ontharing betreffende laser ontvangt u dan ook een bril teneinde uw ogen te beschermen. Een treatment duurt, afhankelijk van dit te veven gebied, tien minuten tot een uur.

Om absoluut lees meer te bestaan dat ons groot gedeelte van de niet-behandelde haarzakjes bij een volgende behandeling immers in de groeifase kan zijn, hanteren we ons rustperiode van plusminus zes tot 8 weken tussen de laserontharingen.

Doe voorzichtig betreffende dit behandeld gebied en gebruik geen irriterende producten, bijvoorbeeld deodorant en scrubs. Soms komen er na een treatment dikkere hoofdharen in het behandelde gebied; het zijn nauwelijks andere hoofdharen, maar via een laser beschadigde hoofdharen. Ze vallen vanzelf uit, desgewenst kan u dan ook ze na 2 dagen afscheren.

De flitslamp kan zijn nauwelijks laser en maakt gebruik aangaande lichtflitsen met een breed spectrum betreffende licht. Dat wil zeggen een flitslicht is ook niet synchroon, bijvoorbeeld Laserlicht en zal alle richtingen uit net bijvoorbeeld licht van een normale lamp.

Sommige haarzakjes zitten in een groeifase. Die geraken dit meest aangepakt door een behandeling. Teneinde een overige haarzakjes tevens met te beetpakken, moet de treatment na enige weken herhaald worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *